Alle familieleden Jennifer Lopez terecht

De telex begon vanmorgen al vroeg te ratelen op het redactiekantoor; zeer belangrijk nieuws van het ANP! Het betreft ons aller Jennifer Lopez die haar volgers op Instagram, waaronder dus de redactie van het ANP, op de hoogte brengt over de locatie van haar familileden.

Jennifer Lopez heeft ook de laatste twee familieleden waarvan ze nog niets had gehoord sinds orkaan Maria gesproken. "Na zes lange dagen hebben we de laatste familieleden gevonden. Nu kan het opbouwen beginnen", schrijft J.Lo bij een video van haar oom Tomás en tante Adela op het door het natuurgeweld getroffen Puerto Rico.

Zondag maakte Jennifer bekend dat ze een miljoen doneert voor noodhulp aan het eiland. Ondertussen heeft de muzikante samen met haar ex-man Marc Anthony, die net als zij Puerto Ricaans bloed heeft, een grootscheepse inzamelingsactie opgezet voor de slachtoffers van de orkaan. Onder de naam Somos Una Voz (We zijn één stem) richtten de exen een initiatief op "van artiesten die samenwerken om zo snel mogelijk eten, onderdak, medicijnen, stroom en communicatiemiddelen te sturen naar de mensen die het nodig hebben."

Jennifer en Marc krijgen veel bijval uit Hollywood. Onder meer Bruno Mars, Ed Sheeran, Vin Diesel, Lin Manuel Miranda, Jada Pinkett Smith en Ricky Martin hebben zich aangesloten bij de actie.

Alle familieleden Jennifer Lopez terecht
Alle familieleden Jennifer Lopez terecht (Foto: BuzzE)

Update: 09:34 uur

FOK!user Tha-Clown laat in een korte reactie aan FOK.nl weten dat ook zijn familieleden allemaal terecht zijn. "Één van hen heeft ook wel eens een liedje van Jennifer Lopez gehoord .. dan komt het allemaal wel erg dichtbij," aldus Tha-Clown.