Bekijk de eerste trailer van Maze Runner: The Death Cure

De eerste trailer van Maze Runner: The Death Cure is zojuist uitgegeven. Deze film zal de derde en laatste zijn uit de Maze Runner-trilogie die in 2014 begon en gebaseerd is op de gelijknamige boeken van James Dashner.

In deze finale van de Maze Runner-saga leidt Thomas (Dylan O'Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.

De regie is wederom in handen van Wes Ball, die eerder al verantwoordelijk was voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: Scorch Trials (2015). De cast bestaat onder andere uit Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Espositio, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson.

Maze Runner: The Death Cure is vanaf 25 januari 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien.