Club Brugge wint Belgische topper tegen Charleroi

Club Brugge heeft de topper in de Belgische competitie gewonnen. De Bruggenaren waren op bezoek bij nummer twee Charleroi met 2-1 te sterk. Door de winst heeft Club Brugge nu een voorsprong van vier punten op Charleroi.

In de 68e minuut zette de Braziliaanse aanvaller Wesley Moraes Club Brugge op voorsprong op aangeven van Ruud Vormer. Tien minuten later zou Charleroi gelijk maken dankzij een doelpunt van aanvaller Kaveh Rezaei. Tien minuten daarna zou Anthony Limbombe, oud speler van NEC, de winnende maken voor Club Brugge.

Bij Club Brugge speelde Ruud Vormer en Stefano Denswil de hele wedstrijd mee. Jordy Clasie zou de hele wedstrijd op de bank zitten bij de lijstaanvoerder in de Belgische competitie.