Uitslag FC Twente - FC Utrecht

FC Twente is eindelijk echt onderweg in de Eredivisie. Na vier nederlagen om het seizoen mee te beginnen werd zondag in eigen huis eindelijk gewonnen. FC Utrecht ging met 4-0 over de knie tegen de Tukkers.

Zakaria Labyad en Gyrano Kerk kregen voor Utrecht vroeg goede kansen, maar die werden niet afgemaakt. Tom Boere opende de score zo al snel met een wipje over keeper David Jensen, waarna Thomas Lam een corner binnen wist te koppen. Luciano Slagveer maakte nog voor rust de 3-0 op aangeven van Boere.

In de tweede helft kreeg Twente nog de nodige kansen, maar Boere miste, Slagveer's goal werd wegens buitenspel afgekeurd en Boere werd een penalty onthouden. Ousama Assaidi bekroonde zijn sterke wedstrijd nog wel met de 4-0.