Sophie goed voor ruim 730.000 kijkers

Dwars door de week, het nieuwe programma van Sophie Hilbrand, trok 730.000 kijkers. Daarmee eindigde het op de negende plaats in de kijkcijferlijst van Stichting KijkOnderzoek. Het Achtuurjournaal was het best bekeken programma.

In het satirische programma speelt Sophie een nieuwsquiz met een bekende Nederlander. Verder werken de mensen van Koefnoen mee. Zaterdag was de eerste uitzending.

Dance Dance Dance was aan de derde editie toe en het begint er steeds meer op te lijken dat RTL een tv-hit in handen heeft. De dansshow eindigde na het journaal op de tweede plek in de kijkcijferlijst en trok 1,5 miljoen kijkers. Daarmee zit het programma duidelijk in de lift. Vorige week zagen ruim 1,3 miljoen mensen de show. De eerste aflevering was goed voor 1,2 miljoen kijkers.

Daar waar Dance Dance Dance steeds beter scoort, wil het met Kroongetuige nog niet echt vlotten. 679.000 mensen bekeken het programma. Dat is wel iets meer dan vorige week, maar beduidend minder dan de 780.000 geïnteresseerden waarmee het spelprogramma twee weken geleden aftrapte.

Sophie goed voor ruim 730.000 kijkers
Sophie goed voor ruim 730.000 kijkers (Foto: BuzzE)