Locadia woest na verlies: "Ik ga geen namen noemen"

PSV leed zondag de eerste nederlaag van het seizoen door met 2-0 te verliezen van sc Heerenveen. Jürgen Locadia kwam nauwelijks in het stuk voor. Daar baalde de spits na afloop van de wedstrijd stevig van. Hij zei teleurgesteld te zijn in zichzelf én zijn teamgenoten, aangezien PSV allesbehalve optimaal presteerde tegen de Friezen.

"Geen goede wedstrijd", concludeert Locadia kort maar krachtig voor de camera van Voetbal Inside. "Vanaf het eerste fluitsignaal liepen we achter de feiten aan. We hadden afspraken voor het drukzetten gemaakt, maar daar hielden we ons niet aan." De aanvaller zegt dat het niet alleen de schuld van de verdediging is. "Het begint voorin natuurlijk, ik ben ook verantwoordelijk."

PSV moest het de gehele tweede helft met tien man doen, aangezien Hirving Lozano vlak voor rust een rode kaart kreeg van scheidsrechter Kevin Blom, die volgens Locadia een goede wedstrijd floot. De aanvalsleider van de Eindhovenaren weigert de schuld van de nederlaag bij één iemand neer te leggen: "Ik ga ook geen namen noemen, het is een teamsport en iedereen heeft evenveel schuld."