FOK! Weekend Boulevard

Elke zaterdagavond geven we een samenvatting van het showbizznieuws dat de afgelopen week (niet) voorbij kwam op de Frontpage. 

Zwangerschap en zo
Afgelopen week maakten Kim Kardashian en Kayne West bekend dat ze in januari een meisje verwachten. Het stel wilde graag nog een derde kind, maar door eerdere complicaties tijdens haar zwangerschappen werd een nieuwe afgeraden door haar artsen. Daarom koos het stel voor een draagmoeder. Deze ontvangt 45.000 euro voor het 'klusje' maar mag in ruil daarvoor tot aan de bevalling niet roken, drinken, drugs gebruiken. Verder mag ze ook niet in bubbelbaden, haar haar niet verven of rauwe vis eten. 

Nog meer zwangerschapsperikelen speelden rondom Alanis Morissette. De 43-jarige zangeres kampt met een post-natale depressie. Ze had er al eerder last van na de geboorte van haar zoontje (6,5 jaar), maar toen werd de depresssie pas na 16 maanden vastgesteld. Toen ze in verwachting was van haar dochter, dacht Alanis voorbereid te zijn, maar toch keerde de depressie vrijwel direct na de geboorte terug. Ze wordt dit keer behandeld met therapie en medicatie. Volgens Alanis helpt het schrijven van liedjes ook goed bij het verwerken. "Ik heb de laatste drie maanden ontzettend veel muziek geschreven. Bijna een liedje per dag. Ik moest wel want anders zou ik ontploffen." aldus de zangeres tegenover People. 

Hazes en co
In de RTL-show The Story Of My Life heeft Monique Westenberg bekend dat ze slapeloze nachten heeft gehad door de breuk tussen André Hazes en zijn familie. Ze was er korte tijd zelfs van overtuigd dat zij de oorzaak was. Het was volgens Monique een 'rotperiode'. "Het maakt je gek. Het is een ontzettend groot verdriet en doet mij ook verschrikkelijk pijn." Het stel zweeg verder over de reden van de breuk en André gaf nogmaals aan dat hij voorlopig geen contact hoeft met zijn zus en/of moeder. "Het staat niet op mijn planning om het goed te maken", aldus de zanger. 

Nog meer nieuws uit de Hazes-hoek vinden we bij de zesde editie van Heel Holland Zingt Hazes. Producent LiveLane heeft woensdag bekend gemaakt dat Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis en Jamai aan de line-up zijn toegevoegd. Eerder werd al bekend dat Danny de Munk, Glennis Grace en Peter Beense aanwezig zijn. Ook Hazes Jr. en Roxeanne Hazes zullen het feest in de Ziggo Dome opluisteren met hun aanwezigheid. Van der Boom neemt ook dit keer de presentie van het evenement op zich: "Holland zingt Hazes is voor mij een hoogtepunt. Het is net één grote kroeg waar iedere avond een groep artiesten topmuziek ten gehore brengt."

Liefde(loos)
Johnny de Mol en Anouk van Schie stappen binnekort in het huwelijksbootje. Uit een bericht dat De Mol vrijdag op Instagram plaatste werd duidelijk dat hij op zijn knieën is gegaan. Eerder vroeg hij zijn ex Shima Kaes ten huwelijk, maar die relatie strandde uiteindlijk omdat ze toch te verschillend over de toekomst dachten. 

Floortje Dessing is nog steeds vrijgezel. Ze baalt er van dat er nu weer door de roddelpers wordt geschreven dat ze een nieuwe vlam zou hebben, maar daar klopt niets van volgens de zangeres. Ze vind het moeilijk dat haar privéleven altijd onder een vergrootglas ligt vanwege haar bekendheid. "Het vak blijft zo mooi, maar op dit soort momenten is het moeilijk om dit te blijven doen."