Zoontje Brian Austin Green mag jurkjes dragen

Brian Austin Green heeft er absoluut geen problemen mee dat zijn vierjarige zoon Noah af en toe jurken en pruiken draagt. Dat vertelt de 44-jarige acteur in het YouTube-programma Straight from the Source.

Noah verschijnt weleens met pruiken op en in jurkjes op de Instagram van Brian. "Ik heb gehoord dat sommige mensen het er niet mee eens zijn dat hij jurken draagt. Tegen hen zeg ik: 'dat interesseert mij niet'. Hij is vier jaar oud en als hij ze wil dragen, dan mag hij ze dragen", aldus de man van Megan Fox.

"Het is zijn leven en het is niet mijn kleding. Ik vind dat je op vier- of vijfjarige leeftijd plezier moet hebben. Hij doet niemand kwaad door jurken te dragen. Dus als hij een jurk aan wil, prima", besluit Brian.

Brian Austin Green en Megan Fox hebben samen drie zoons, Noah (4), Nodhi (3) en Journey (1). Uit een eerdere relatie heeft hij nog een vijftienjarige zoon, Kassius. In een eerder videootje van Straight from the Source zei de acteur dolgraag nog een kind te willen, het liefst een meisje.

Brian Austin Green verdedigt zoon in jurkjes
Brian Austin Green verdedigt zoon in jurkjes (Foto: BuzzE)