Legendarische Blood Bowl 2 in aantocht

Blood Bowl 2, het maffe bordspel dat videogame werd en daarmee nog gekker, komt met een flinke uitbreiding. De Blood Bowl 2 Legendary Edition geeft je alle DLC en nog een hoop meer. Blood Bowl 2 kreeg reeds een goede beoordeling in onze review.

Nieuwe spelmodi zoals solo carrière, challenge, alle rassen van het originele bordspel, een nieuw ras (Kislev Circus), meer cheerleaders en een nieuw stadium. Ook kun je een All-Star team maken van verschillende rassen bij elkaar. Voor degenen die het spel reeds hebben is er de Official Expansion om de acht nieuwste rassen toe te voegen.

Hierbij is de ‘wet van de tegenwerkende voorsprong’ mooi te illustreren. We nemen de Steam-versie als voorbeeld. Als je de game al hebt, maar je wil ook alle toevoegingen die een Legendary Edition biedt, dan betaal je (inclusief korting) €35,99 voor de Official Expansion en het Team Pack. Voor nieuwelingen kost de Blood Bowl 2 Legendary Edition (inclusief korting) €40,49. Je moet er wel rekening mee houden dat een game die je reeds twee jaar plezier heeft gegeven, nu afgeschreven dient te zijn.