Angelina heeft moeite met vrijgezellenbestaan

Angelina Jolie vindt het maar niets dat ze al bijna een jaar als vrijgezel door het leven gaat. "Het is moeilijk", geeft de 42-jarige actrice en regisseuse toe in een interview met The Telegraph. Vorig jaar september maakten Angelina en Brad Pitt bekend te gaan scheiden.

"Ik vind het niet leuk om vrijgezel te zijn, dat heb ik nooit gewild." Volgens Angelina is er "niets leuk" aan een vrijgezellenbestaan. "Het is gewoon moeilijk. Soms lijkt het misschien alsof ik alles voor elkaar heb, maar ik moet echt proberen de dagen door te komen. Het is emotioneel een erg moeilijk jaar geweest en ik heb een paar gezondheidsproblemen gehad, dus ik moet mijn gestel in de gaten houden."

Angelina moet "een beetje de oude ik herontdekken". "Er is in mijn leven veel gebeurd, van het overlijden van bepaalde mensen tot gezondheidsproblemen en het opvoeden van de kinderen." Nu Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) en de negenjarige tweeling Knox en Vivienne ouder worden, wordt het volgens Angelina tijd meer aan zichzelf te gaan denken. "Misschien wordt mama weer wat leuker nu ze tieners zijn."

Verliefd
Hoewel Angelina in het interview met The Telegraph nog zegt vrijgezel te zijn, wordt daar door haar officieuze biograaf aan getwijfeld. Volgens Ian Halperin is de liefde tussen Brad en Angelina weer opgebloeid. "Brad zette de eerste stap", zegt Halperin in Daily Mail. "Vervolgens zijn ze elkaar in de armen gevlogen."

'Brangelina' zou dankzij intensieve therapie en 'spirituele counseling sessies' weer een feit zijn. "Ik heb veel mensen rond Brad en Angelina gesproken, vrienden en familie. Niemand zag ze ooit nog samen komen, maar ze beseften dat ze samen gelukkiger zijn. Ze zijn nog steeds verliefd op elkaar."

Angelina heeft moeite met vrijgezellenbestaan
Angelina heeft moeite met vrijgezellenbestaan (Foto: BuzzE)