Nieuwsgierige jongen stopt 26 magneetjes in penis

Je kent het als man wel: je was een jongetje, had een bende kleine magneetjes en was vanzelfsprekend benieuwd wat er zou gebeuren als je die in je plasser stopt, heel normaal. Althans, zo ging het wel voor een anoniem Chinees jongetje van 11 uit de provincie Zhejiang.

Het jochie wist 26 kleine, magnetische balletjes in zijn penis te proppen, omdat hij benieuwd was wat er zou gebeuren. Dat heeft hij geweten, want niet geheel verrassend leidde het tot een bijzonder pijnlijke situatie, waarbij hij zelfs bloed begon te plassen. 

De jongen werd naar het ziekenhuis gebracht, waar chirurg Wang Yongbiao aan het opereren sloeg. Om te voorkomen dat de urineweg van de jongen geblokkeerd zou raken, duwde Wang de balletjes eerst richting zijn blaas, waar een deel zich al verzameld had.

Via een incisie in de blaas wist Wang de balletjes uiteindelijk naar buiten te krijgen, wat nog niet makkelijk was: een van de eigenschappen van magnetische balletjes is immers dat ze nogal lastig van elkaar af te halen zijn, in elk geval met kleine chirurgische gereedschappen.

Wang waarschuwde ondertussen voor het gebruik van de magnetische balletjes. "Kinderen kunnen ze makkelijk doorslikken of ergens op of zelfs in hun lichaam plaatsen. Dit is al de derde keer dat ik een dergelijke zaak krijg voorgelegd."

Chirurg Wang legt uit, hoewel het zonder kennis van het Chinees ernstig lastig te volgen is (Bron: YouTube)