'Super season' trailer zet de DCTV-helden op een rij

Heb je het al gemerkt? Het is alweer wat eerder donker, het wordt 's ochtends al wat later licht, morgen is het september en dat betekent: de herfst komt eraan. Dat betekent, naast het einde van de zomer, ook dat veel tv-series weer van start gaan, en dát betekent weer nieuwe trailers. Voor de tv-series uit het 'Arrowverse' heeft The CW nu een 'super season' trailer vrijgegeven.

Helaas is het geen 'super trailer', want hoewel er vier series tegelijk in worden geopromoot is de lengte nog altijd de helft van die van een gemiddelde filmtrailer, maar hey, we klagen niet. De trailer toont Kara, Oliver, Barry, Alex, Sarah, Ray, Cisco, Joe, Amaya, Nate en anderen in de eerste afleveringen van de nieuwe seizoenen van Supergirl, Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow.

De series zijn allemaal in Nederland te zien, voor wie beschikt over Netflix. Arrow kreeg het afgelopen seizoen elke week een nieuwe aflevering (ongeveer een halve week na de uitzending in de VS), en van Supergirl en Legends of Tomorrow zijn alle vorige seizoenen onlangs beschikbaar gekomen. Of deze series ook een wekelijkse Netflix-release krijgen was bij navraag nog niet bekend. The Flash is officieel te zien bij FOX, wat betekent dat het laatste seizoen daarvan nog niet op Netflix (of een andere streamingdienst) te zien is.

In de VS gaan de series allemaal begin oktober weer van start.