Gouden wissels Mourinho helpen United naar winst

Manchester United heeft ook de derde Premier League-wedstrijd van het seizoen gewonnen. In eigen huis werd Leicester City verslagen met 2-0.

Een stormachtig begin leek een doelpuntrijke avond op te gaan leveren op Old Trafford. The Red Devils vielen met Romelu Lukaku voorop furieus aan. Met vereende krachten bleven The Foxes overeind, met dank aan Kasper Schmeichel.

Leicester kreeg via Shinji Okazaki zelfs een grote kans, maar zag David De Gea in de weg van een zeker doelpunt staan. Namens United hadden Paul Pogba en Lukaku in het laatste kwart van de eerste helft kunnen scoren.

Marcus Rashford zorgde er twintig minuten voor het einde en kort na zijn invalbeurt voor dat de United-fans opgelucht adem konden halen. Mede-invaller Marouane Fellaini scoorde vervolgens ook nog eens de 2-0 voor de thuisploeg.