Demo Danganronpa 3 beschikbaar op Steam en PSN

Er is een demo uitgekomen voor Danganronpa V3: Killing Harmony voor PlayStation 4 en PlayStation Vita. Je hoeft niet bang te zijn voor spoilers in dit wel erg aparte detective-spel: er is een apart onderzoek gemaakt zodat je bij release niets weet van de moorden in de complete game.

De demo voor pc is hier te vinden, die voor de twee PlayStation-platformen hier. In de demo vind je personages uit eerdere games, zoals Makoto Naegi, Yasuhiro Hagakure en Hajime Hanata. Deze komen straks niet voor in de complete game, er is een nieuwe klas die last gaan krijgen van de kwaadaardige beer Monokuma en zijn liefde voor moorden. Hij kidnapt een klas en de enige manier om te onstnappen is te moorden zonder dat men erachter komt wie de moordenaar is. Aan jou de taak om de moordenaar niet ongestraft weg te laten lopen. Dat doe je door onderzoek, ondervragingen en uiteindelijk je conclusies trekken in een rechtszaak met alle betrokkenen. Er zullen meerdere zaken zijn die steeds lastiger worden om de juiste dader aan te wijzen. In de demo kun je ervaren hoe de nieuwe gameplay-elementen zoals 'Panic Debate' en 'Brain Drive' werken.

Danganronpa V3: Killing Harmony komt 26 september uit voor pc. Vanaf 29 september mogen PlayStation 4- en Vita-eigenaren de Sherlock uithangen.