Zingende McGregorfan maakt Iers feestje in Las Vegas compleet

Mick Konstantin heeft nooit kunnen voorspellen dat het schrijven van één liedje zijn hele leven zo op zijn kop zou zetten. Twee weken geleden schreef hij een lied over MMA-vechter Conor McGregor en het lied ging razendsnel het internet over. McGregor hoorde het nummer en nodigde de Ierse leraar met zijn ukelele uit om het gevecht in Las Vegas bij te wonen.

Inmiddels zit Konstantin in een luxe suite van het Wynn hotel met een prachtig uitzicht over Las Vegas en geniet hij met volle teugen van zijn, in sneltreinvaart vergaarde beroemdheid. De Ierse fans die zich inmiddels al in grote getalen in de straten van Las Vegas ophouden krijgen maar geen genoeg van het aanstekelijke meezingnummer. Ook McGregor zelf wordt betrapt op het spelen van het nummer in z'n Rolls Royce terwijl hij naar de sportschool rijdt en in een interview met Ariël Helwani vertelt de Ierse UFC-kampioen dat ze elkaar na het gevecht vast nog even zullen ontmoeten.

Het nummer staat te koop in de iTunes Store voor 99 cent. Alle opbrengst tot aan het gevecht gaan naar het kinderziekenhuis in Crumlin, geboortedorp van McGregor en het nummer heeft inmiddels al een aantal dagen op nummer één gestaan in de iTuneslijst.

Konstantin laat iedereen van zijn fifteen minutes of fame meegenieten via zijn Instagrampagina.

Voor degenen die de Instagramvideo's niet kunnen zien, klik hier.

 

Just the Irish casually invading Las Vegas for the weekend @ufceurope 🇮🇪 #weighin #irishinvasion #teammcgregor A post shared by Mick Konstantin (@mickkonstantin) onAug 25, 2017 at 11:32am PDT

 

This tops it all! @thenotoriousmma blasting the song out in Las Vegas on Embedded #mcgregormayweather #Vegas #60gsbaby

A post shared by Mick Konstantin (@mickkonstantin) onAug 22, 2017 at 11:00am PDT

 

When @thenotoriousmma says he loves your song. Vegas here we come!! #thestuffofdreams #tripofalifetime

A post shared by Mick Konstantin (@mickkonstantin) onAug 12, 2017 at 9:06am PDT