Braboneger krijgt televisieprogramma

Steven Brunswijk, beter bekend als de Braboneger, krijgt zijn eigen televisieprogramma. In De Braboneger Basht! geeft hij zijn ongezouten mening over de nieuwste trends, vlogs en andere opvallende zaken.

"Ik bash eigenlijk iedereen. Of ze nou Marokkaan zijn, Turk, Surinamer, Hollander, Antilliaan of een BN'er. Dan is iedereen in principe gelijk". Dat bashen probeert hij wel met humor te doen. "Ik wil mensen laten lachen, maar ze ook een beetje aan het denken zetten", aldus De Braboneger.

Stevens vrienden Dennis en Djordjhy staan klaar op hem te helpen, want veel vertrouwen in het organisatietalent van hun vriend hebben zij niet. "Die gaat er natuurlijk weer echt op zijn Surinaams in, halfbakken voorbereiding en dan staat hij daar en weet hij halverwege niet meer wat hij moet doen.''

De Braboneger werd bekend met zijn Dumpert-filmpje "Gewoon Betalen" dat meer dan 400.000 keer werd bekeken. Verder is de Braboneger elke dinsdag en vrijdag om 16.00 uur al te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3, maar maakt het programma woensdag 6 september zijn debuut op televisie.

Braboneger krijgt televisieprogramma
Braboneger krijgt televisieprogramma (Foto: BuzzE)