Hendriks wil in gesprek met Hofman

Ton Hendriks, de Nijmeegse vastgoedmagnaat die tijdens een handgemeen de kaak van Tim Hofman brak, wil graag met de BNN-presentator in gesprek. Hendriks wil de geblesseerde tv-man naar eigen zeggen nogmaals excuses aanbieden voor wat er gebeurd is. Dat zegt Hendriks zondag in een interview met De Gelderlander.

De 72-jarige huisbaas zegt in het interview de afgelopen dagen voortdurend op straat te zijn aangesproken op het filmpje en het incident. Ook ontving de man zeker duizend haatmails en worden er voortdurend fake bestellingen bij hem aan de deur afgeleverd.

"Ik ben een redelijk man, maar ik laat mij in mijn eigen pand niets zeggen", stelt de vastgoedmagnaat. Hij claimt ook dat Hofman in het filmpje heeft geknipt en dat de integrale beelden een heel ander verhaal zouden vertellen. Hendriks bezit in Nijmegen heel veel panden. Hij staat al jaren in de lijst van het blad Quote met de rijkste Nederlanders.

Confrontatie
Hofman riep de huisbaas in een confrontatie voor de camera ter verantwoording over de volgens de BNN-coryfee erbarmelijke leefomstandigheden in een studentenhuis. Bij de schermutseling die volgde liep de presentator een gebroken kaak op. Ook zijn cameraman raakte gewond.

Hendriks probeerde via de rechtbank te voorkomen dat Hofman de beelden online zou zetten. De rechter ging niet mee in het verzoek van de Nijmeegse vastgoedman. De uitzending van het programma #Boos, waarin Hofman allerlei misstanden aan de kaak stelt, werd binnen een dag tijd meer dan een miljoen keer bekeken. En gewoon omdat het kan, hieronder nog een keer de bewuste aflevering. 

Nijmeegse huisbaas wil in gesprek met Hofman
Hendriks wil in gesprek met Hofman (Foto: BuzzE)