Mogelijk resten Natalee Holloway gevonden

Dave Holloway, de vader van de vermiste Natalee Hollway, heeft op Aruba mogelijk resten van zijn dochter gevonden. Dat heeft hij woensdag tegenover NBC verklaard. Holloway, die het stuklopen van het onderzoek niet kon verkroppen, begon anderhalf jaar geleden zelf onderzoek te doen naar zijn vermiste dochter. 

Hij wordt hierin bijgestaan door privédetective T.J. Ward en de Amerikaanse tv-zender Oxygen. Volgens het verhaal van David zouden ze via een informant in contact zijn gekomen met een handlanger van de vermeende dader Joran van der Sloot. Deze handlanger heeft verklaard dat hij geholpen zou hebben bij het laten verdwijnen van Natalee's lichaam. 

Op de plek die hij aanwees, zijn inderdaad menselijke resten aangetroffen door Dave en Ward. Uit DNA-onderzoek moet blijken of deze menselijke resten van Natalee zijn, die op 30 mei 2005 voor het laatst werd gezien. 

Oxygen zendt vanaf zaterdagavond een zesdelige miniserie uit over het 18 maanden durende onderzoek van Dave Holloway en T.J. Ward.