Tim Hofman slaat huisbaas bij opnames #BOOS

Tim Hofman is tijdens de opnames van #BOOS het ziekenhuis in gemept. Dat meldt voorzitter Zakaria Taouss van BNN op Twitter.

Met #BOOS komt Tim op voor jongeren die problemen hebben. Dit keer was hij in Nijmegen om een huurder bij te staan die problemen heeft met huisbaas Ton Hendriks. De huisjesmelker bleek hier niet van gediend en hield zijn handjes dan ook niet thuis.

De huisbaas houdt er een ander verhaal op na. "Ze kwamen zo maar binnenwandelen", vertelt de 72-jarige Hendriks. Ook liet hij weten dat de BNN'ers confettispuiten lieten knallen waardoor hij erg schrok. Op een gegeven moment deelde Tim de eerste klap uit, toen liep het uit de hand. Hendriks gaat in ieder geval aangifte doen van de mishandeling. "Die jongen krijgt natuurlijk nooit een weerwoord, dat durft niemand, maar ik wel", zegt hij strijdbaar.

Over de aard van de verwondingen van Tim schrijft Taouss verder niets. In een tweede tweet laat de voorzitter van BNN weten dat de omroep probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd. Zodra er meer informatie is, wordt duidelijk of Tim ook aangifte gaat doen of niet.

Tim Hofman krijgt klappen bij opnamen
Tim Hofman krijgt klappen bij opnamen (Foto: BuzzE)