Sofia Vergara naakt op cover Women's Health

Sofia Vergara prijkt deze maand naakt op de cover van de Amerikaanse Women's Health en daar is de 45-jarige best trots op. "Hier is een vrouw van 45 jaar die haar lichaam kan laten zien. Het is niet meer zoals vroeger, toen er alleen jonge vrouwen op de covers van tijdschriften stonden", zegt de actrice in het blad.

De huidige fitgirl-trend is niets voor Vergara. "Het gaat niet om strakke buikspieren. Ik heb ze niet want ik hoef niet zo nodig een model met een perfect lichaam te zijn. Dat zou me veel te veel moeite kosten!", legt de Modern Family-ster uit. "Ik weet niet of ik sterk ben. Ik heb slechte knieën en hele dunne botten, ik kan nauwelijks een push-up doen", geeft de Colombiaanse toe. "Ik zou best wel iets atletischer willen zijn, maar als je zoals ik zulke enorme borsten heb...ik had ze al op mijn dertiende en ze werden nog groter tijdens mijn zwangerschap en na de bevalling."

Om toch in conditie te blijven doet Sofia drie of vier keer per week haar oefeningen, hoewel ze er eigenlijk een enorme hekel aan heeft. "Het is een soort marteling", zegt de vrouw van acteur en stuntman Joe Manganiello. "Ik ben chagrijnig twee uur voor, tijdens en na mijn oefeningen omdat ik de volgende weer moet plannen. Maar Joe heeft een fraaie gym in ons huis gebouwd, dus ik heb geen excuus."

Sofia Vergara (45) is trots op lichaam
Sofia Vergara (45) is trots op lichaam (Foto: BuzzE)