Inhoud Wolfenstein II season pass bekend

Wolfenstein II: The New Colossus zal vier uitbreidingen hebben. Deze DLC's zijn onderdeel van de season pass, The Freedom Chronicles, die voor 24,99 beschikbaar zal zijn.

Terwijl BJ Blazkowicz voor vrijheid strijdt in Amerika, hebben de andere vrijheidsstrijders ook hun eigen conflicten om op te lossen. In de uitbreidingen zul je dus als verschillende personages allerlei nazi's neerknallen.

De eerste uitbreiding, genaamd Episode Zero, is gratis beschikbaar op launch voor season pass-eigenaars en mensen die pre-orderen. Deze DLC heeft als doel je te introduceren aan de personages die speelbaar zullen zijn in de latere DLC's. In The Adventures of Gunslinger Joe schiet je hordes van nazi's neer als Joseph Stallion, een voormalige professionele quarterback. In de derde uitbreiding, The Diaries of Agent Silent Death, infiltreert ex-OSS agent Jessica Valiant allemaal nazibunkers in Californië om de waarheid te achterhalen van Operation San Andreas. Ten slotte reis je naar Alaska als Captain Gerald Wilkins om Operation Black Sun te stoppen in The Amazing Deeds of Captain Wilkins.

Het is nog onbekend of deze uitbreidingen los van de season pass gekocht kunnen worden, of wanneer deze DLC's uitkomen. Wolfenstein II: The New Colossus zal op 27 oktober beschikbaar zijn voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Wolfenstein II Season Pass