Mourinho: "We hebben een beetje meer nodig'

Romelu Lukaku en Victor Lindelöf versterkten Manchester United al, maar José Mourinho hoopt dat het niet daar bij blijft.

Manchester wordt sterk in verband gebracht met Internazionale's vleugelaanvaller Ivan Perisic, Tottenham Hotspur's Eric Dier, Chelsea's Nemanja Matic en Paris Saint-Germain-rechtsback Serge Aurier zou ook nog in beeld zijn.

Na afloop van de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Manchester City werd Mourinho gevraagd naar de transferplannen van zijn club, en hij reageerde als volgt: "Ik weet het niet, ik heb er geen controle over. Het krediet van Lukaku en Lindelöf dat ze hier zijn is niet voor mij, het is voor Ed Woodward en ik dank hem voor dat fantastische werk. Hij heeft twee zeer belangrijke spelers voor ons gehaald."

"Maar we hebben een beetje meer nodig. Zo zie je de andere teams in de Premier League goede spelers krijgen, en je ziet de kampioen drie fantastische, ervaren spelers kopen. Manchester City en Liverpool gaan naar de markt, West Ham krijgt Joe Hart, Javier Hernández en Marko Arnautovic, ze spelen ook om de Premier League te winnen. Dus teams doen fantastische zaken op de markt en ik wacht op nog een beetje meer."