Voetballers VS met moeite langs Martinique op Gold Cup

De Amerikaanse voetbalploeg heeft op de CONCACAF Gold Cup in eigen land flinke moeite gehad om zich langs Martinique te werken. In de tweede speelronde in groep B werden voor bijna 25.000 mensen twee wedstrijden gespeeld in Tampa.

Panama en Nicaragua openden de dag. Carlos Chavarria haalde kort na rust de nul van het scorebord, maar Ismael Diaz bracht Panama een goede minuut later al langszij. Gabriel Torres wist nog eens zeven minuten later de 2-1 voor Panama op het scorebord te brengen en dat bleek ook de eindstand.

De wedstrijd van de Amerikanen tegen Martinique was in de eerste helft weinig spectaculair, maar dat werd in het tweede bedrijf ruimschoots ingehaald. Verdediger Omar Gonzalez opende kort na rust de score voor de VS, waarna Jordan Morris de voorsprong verdubbelde. Goals van Kevin Parsemain en Johan Audel brachten Martinique langszij, maar twee minuten na de gelijkmaker zette wederom Morris de 3-2 eindstand op het bord.