Buttplug schiet kont vrouw in, man gaat er vandoor

Een 20-jarige Engelse deerne, voor het gemak even Emily Georgia genoemd, had in maart een spannende avond met een jongeman en komt nu naar buiten met wat er precies gebeurde. 

De twee besloten een seksspeeltje te gebruiken, een zogenaamde buttplug. Zoals de naam wellicht doet vermoeden gaat dat er aan de achterkant in, maar in het geval van Emily ging het speeltje net even iets te ver. "Ik denk dat hij te enthousiast werd, waarna hij de achterkant er per ongeluk helemaal in drukte. Dat ding was weg", legt ze uit.

"Ik raakte in paniek en zei dat ik naar het ziekenhuis moest, terwijl hij me zei dat ik het ding er wel uit zou poepen", beschrijft Emily. De beste man zag de bui al hangen en had helemaal geen zin in al dat gedoe. Hij vertelde de jongedame dat hij de volgende ochtend wel weer vroeg op het werk moest zijn en koos direct het hazenpad, waarna hij in het verhaal niet meer terugkeert.

Emily deed haar verhaal dan maar bij haar kamergenote, die haar snel naar het ziekenhuis bracht. "Ik vroeg de receptioniste om pen en papier, want ik had weinig zin om daar te vertellen dat ik een buttplug in m'n reet had. Toen zij het briefje zag zei de receptioniste gelijk dat het vaker gebeurt dan ik denk en dat ze ook wel erger gehoord had dan mijn geval."

Na een röntenfoto bleek dat het niet zou lukken om het speeltje, met een scherp juweel erin verwerkt, zomaar te verwijderen en dus werd Emily onder narcose gebracht en geopereerd. Als het via de achterkant niet lukte zouden de artsen mogelijk via haar darmen naar binnen moeten gaan, wat zou betekenen dat Emily een half jaar lang met een stoma en een colostoma rond zou lopen. "Dat zou niet zo mooi zijn", zegt ze met gevoel voor understatement.

"Toen ze me vertelden dat het juweel in de buttplug mijn darmen doorgeprikt had kunnen hebben was ik toch wel benauwd...een avondje plezier had mijn dood kunnen worden. Nadat ik wakker werd zag ik geen litteken op mijn buik, dus ik ga er vanuit dat ze het via de andere kant eruit gehaald hebben", aldus Emily. De artsen boden haar de buttplug aan als herinnering, iets wat ze graag aannam. Haar verhaal doet ze nu om mensen ervan te overtuigen toch echt naar het ziekenhuis te gaan in een dergelijk geval, hoe beschamend het ook is. 

"De mensen in het ziekenhuis zien zulke dingen zo vaak, je hoeft je er voor hen echt niet om te schamen. In mijn geval waren ze erg vriendelijk en ook wel grappig, op zo'n manier dat ik me nooit ongemakkelijk voelde", zegt Emily, een ieder aansporend om in een dergelijk geval gewoon medische hulp te zoeken.