Zomerupdate voor Planet Coaster nu live

We hebben al een winterupdate en een lenteupdate voor Planet Coaster gehad, dus kan een zomerupdate niet uitblijven. Frontier geeft ons een hoop nieuwe speeltjes om mee te werken, waaronder gloednieuwe achtbanen, flat rides en spetterend vuurwerk om je park net dat beetje extra te geven.

De grootste knaller (letterlijk en figuurlijk) in deze update is zoals eerder gezegd de vuurwerkshow, die gepaard gaat met een gloednieuwe scenery-set die draait om de Amerikaanse nationale feestdag op 4 juli. De vuurwerkshows kunnen volledig naar eigen smaak aangepast worden wanneer het gaat om effecten, kleuren en timing. Ook zijn er drie nieuwe flatrides, namelijk de iron claw (een variant op de Frisbee), de sky watcher (een observatietoren) en de black out (een 360-graden schommelschip).

Ook heeft de update vijf nieuwe achtbanen in de vorm van de power-up, viper one, gnarler, de-gen en bolt, waarvan de laatste twee variaties zijn op al bestaande achtbanen in het spel. Verder zijn er nu ook billboards in het spel die aangepast kunnen worden met eigen afbeeldingen en animaties, zodat je je park nog meer naar je smaak kan aanpassen.

Als laatste zijn er ook een aantal nieuwe scenarios toegevoegd, is de UI verbeterd en zijn er een boel bugs gefixt. Een volledige lijst met aanpassingen kun je hier vinden, en een sfeerimpressie van al het nieuws kun je zien in het filmpje hieronder. Net zoals de twee voorgaande updates is de summer update helemaal gratis.

Planet Coaster is momenteel met 33 procent korting te verkrijgen op steam vanwege de summer sale.

 

Zomerupdate voor Planet Coaster nu live