President Atlético: "Griezmann kost nog altijd ¤100 miljoen"

Antoine Griezmann zet spoedig zijn handtekening onder een nieuw vijfjarig contract bij Atlético Madrid, waardoor hij langer in Madrid blijft.

De aanvaller werd veelvuldig gelinkt aan een vertrek bij Atlético Madrid. Met name Manchester United zou ver willen gaan voor Griezmann, maar de Engelsen vissen achter het net. De Fransman tekent spoedig een nieuw vijfjarig contract bij de Madrilenen.

Clubs zouden ver in de buidel moeten tasten om Griezmann over te nemen en daar komt geen verandering in als hij zijn handtekening heeft gezet onder zijn nieuwe contract. Volgens Enrique Cerezo, de president van de club, blijft er een clausule van honderd miljoen euro in zijn contract staan.

"Ik heb heel vaak gezegd dat Griezmann niet zou vertrekken en ik heb gelijk gekregen. Hij verlengt zijn contract met één jaar en zijn afkoopclausule blijft hetzelfde", vertelde Cerezo tegenover Cadena SER.

Door het transferverbod van Atlético Madrid, wilde de club niet meewerken aan een transfer. Ondanks het transferverbod worden alsnog diverse spelers in verband gebracht met Atlético. Zo zouden Alexandre Lacazette en Diego Costa op weg zijn naar Madrid, maar gezien het verbod lijkt dat vrij onwaarschijnlijk.