Alle London Bridge-gewonden overleven

Naast de acht doden die vielen bij de terreuraanslag op London Bridge, vielen er ook 48 gewonden. Zij maken het allemaal goed en zullen het naar verwachting kunnen navertellen.

Alweer acht dagen geleden reden drie zwakbegaafden met een busje op mensen in, om daarna uit te stappen en naar de belendende wijk Borough Market te lopen, waar ze mensen neerstaken met messen van de Lidl. Hoewel er acht mensen overleden, lapten dokters in diverse ziekenhuizen alle 48 andere getroffenen dus netjes op.

De medici en hulpdiensten in de Britse hoofdstad worden derhalve bedankt en geprezen. 21 van de 48 werden als 'kritiek' omschreven toen ze werden opgenomen, maar ook zij lieten zich niet kisten door de radicaal-islamitische klapjosti's.

Vanzelfsprekend blijkt zo maar weer dat over 100 jaar de trotse, millennia oude Britse samenleving nog fier overeind zal staan, terwijl dit soort randdebielen als een scheet in de wind al lang en breed vergeten en vervlogen zullen zijn en als niet meer dan een overbodige voetnoot in de geschiedenisboeken verdwijnen. 


"Nobody can hear youNobody cares about youNothing will come of this."