'Wit Nederland is racistisch en doodsbang voor ons'

Wat iedereen natuurlijk allang wist; iedereen die blank wit is is racist. Iedereen. Heel blank wit Nederland is zo racistisch als de pestpleuris. Zeggen wij niet, zegt de NPO Vara Joop.nl 'dame' op een niet nader te noemen site die Joop.nl heet en van de Vara is. En dus van de NPO. En dus betaald door belastingcenten van racistisch blank wit Nederland.

Anousha Nzume, die zichzelf Actrice, theatermaker en presentator noemt, laat er geen misverstand over bestaan. Jij bent racistisch. Ja, jij ja.

Kijk naar je arm. Is die blank wit? Dan ben je gewoon een racist en DOODSBANG voor Anousha Nzume. En is die bruin en de rest van je is wit? Dan ben een witte racist die zelf ook vindt dat-ie een witte racist is en zich aansluit bij de 'wit is racismeroepers' om zichzelf racist te noemen.

En nu op je knietjes, excuses maken en de knip trekken voor de herstelbetalingen! (en om 'zie-je-wel stuipjes bij deze 'dame' te voorkomen; blijf beleefd en netjes in de comments. Verlaag je niet tot het niveau van deze niet-witte vrouw.

Witmens is smerige kutracist.
Witmens is smerige kutracist.