Voetballer Turan valt journalist aan in vliegtuig

Voetballer Arda Turan kreeg het maandag na het duel met Macedonië aan de stok met een Turkse journalist en vloog hem bij zijn nek.

Turkije speelde maandag met 0-0 gelijk tegen Macedonië. Na afloop van het duel vloog de selectie terug naar Turkije. In het vliegtuig liep het uit de hand tussen Arda Turan en journalist Bilal Mese.

Turan greep de journalist van Milliyet bij zijn nek toen hij zag dat hij in het vliegtuig zat. "Wie heeft jou toegelaten op dit vliegtuig? Was jij erbij tijdens het EK van vorig jaar? Van wie kreeg je de opdracht om over geld te schrijven? Zitten ze in dit vliegtuig? Fuck de mensen die jou met ons mee laten vliegen", zou de heethoofd hebben gezegd volgens het Turkse Fanatik.

De speler van Barcelona zou de journalist hebben proberen te slaan, maar dat kon worden voorkomen. Inmiddels heeft Turan ook via zijn Instagram-account gereageerd op het incident.

"Dit is niet om mezelf te verdedigen, maar dit is om mensen te informeren. Na maanden zag ik gisteren een journalist in het vliegtuig. Wie deze journalisten zijn? Mensen die leugens verspreiden en geruchten de wereld in helpen. Hij schreef over mijn familie. Of ik goed heb gehandeld? Dat weet ik niet."