Hazard: "Zou Real Madrid overwegen"

Chelsea-aanvaller Eden Hazard zou een transfer naar Real Madrid overwegen wanneer de Champions League-winnaar hem een aanbod zou doen.

De Belgische international is gelukkig op Stamford Bridge, maar weigert een transfer naar De Koninklijke uit te sluiten in de zomermaanden. Bij Chelsea speelde Hazard een sleutelrol in de herovering van de Premier League op Leicester City. Zestien keer vond Hazard het net voor the Blues in 36 Premier League-optredens. Zijn sublieme optredens wekten de interesse van Real Madrid-scouts, terwijl Zinedine Zidane al eerder overtuigd was van de Belg.

“Natuurlijk zou ik een aanbieding van Madrid overwegen”, vertelde Hazard aan Britse media. “Ik wil graag prijzen winnen, en het zou fantastisch zijn om de Champions League te winnen. Maar het is ook Chelsea’s doel om die prijs te pakken. Ik weet alleen dat ik nog steeds een contract heb bij Chelsea voor drie seizoenen en dat we fantastisch hebben gepresteerd in 2016/17. We willen successen blijven boeken, en daarop voortbouwen in de Champions League”, aldus Hazard.