Baas trekt helikopter met superpiemel

De Chinese Kungfu-meester Ye Hongwei heeft een bijzonder goed functionerende paarsgepunte lans, om maar even met Djeez te spreken. Zo goed zelfs, dat de beste man een touwtje om zijn ballen en piemel strikte en daarmee een heuse helikopter vooruit wist te trekken.

De uit de stad Zibo afkomstige Ye doet al zo'n dertig jaar aan 'zen tai chi' en dat werpt zijn vruchten af: weinigen zullen zulke sterke genitaliën hebben als Ye. In Beijing ging hij voor een recordpoging, in het bijzijn van officials van de World Record Academy, waarvoor hij een helikopter acht meter vooruit moest trekken. Dat lukte en hij deed er zelfs twee meter bij.

"Ik weet niet waarom ik het in het begin wat moeilijk had. Ik was zenuwachtig en onzeker", aldus de man met de stalen ballen. "Toch kon ik de energie vinden die ik nodig had en toen begon de helikopter te bewegen. Ik zal blijven trainen zodat ik meer records kan breken in de toekomst", klonk het trots.

Vorige maand trok Ye overigens al zeven achter elkaar geknoopte Audi's vooruit, zoals het een echte man betaamt met gebruik van zijn tampeloeris. Die auto's wogen bij elkaar zo'n 12,6 ton, hoe zwaar de helikopter was vermeldt het verhaal helaas niet.

Ye trekt de helikopter vooruit (Bron: YouTube)