Macron wint handdrukstrijd van Trump

De manier waarop Donald Trump handen schudt, is inmiddels berucht. De Amerikaanse president gelooft heilig dat dominantie tussen gesprekspartners deels in handdrukken wordt geuit. Helaas leek de kersverse Franse president Macron die strijd dit keer te winnen.

Macron houdt Trumps hand stevig vast, en klemt zijn vingers om Trumps handpalm. Trumps vingers daarentegen bungelen er maar zo'n beetje bij. Verder kijkt de president duidelijk ongelukkig terwijl hij zich beseft dat het dit keer niet gaat lukken, de overhand te hebben.

Bij de worsteling schudden beide mannen zo hard dat hun knokkels er wit van worden. Nadat Trump opgeeft en zijn hand terug probeert te trekken, knijpt Macron nog eens flink.

Denk je: "Die rotmedia moeten die Trump echt áltijd hebben, dat blijkt maar weer, hou alsjeblieft op met neuzelen over zoiets kleins als een fucking handdruk"? Kijk dan onderstaande uitleg even en heb de komende vier of acht jaar elke nieuwe ontmoeting van Trump weer iets om naar uit te kijken. Er zit tussen welke twee zakenlui of politici dan ook, enorm veel macht en dominantie verscholen in de juiste handdruk:

Oordeel zelf over de Macron Shake: