Lacazette: "Het is het juiste moment om te vertrekken"

Alexandre Lacazette is mogelijk bezig aan zijn laatste wedstrijden in het shirt van Olympique Lyon. De aanvaller wil vertrekken bij de club.

De Fransman wordt regelmatig gelinkt aan een vertrek uit Frankrijk. Arsenal zou interesse hebben in de doelpuntenmaker, maar Atlético Madrid heeft de beste papieren om de aanvaller aan te trekken. Volgens Lacazette is het juiste moment aangebroken om de stap te maken.

"Ik denk dat het tijd is voor een nieuw avontuur. Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging en ik wil mezelf meer druk opleggen. Ik weet dat ik doelpunten kan maken, maar ik weet dat ik nog geen grote naam ben in Europa", vertelde Lacazette tegenover L'Equipe.

Een transfer naar Atlético Madrid ziet hij wel zitten. "Het is een club die de laatste zeven jaar ver is gekomen in de Champions League. Het is een geweldige ploeg, ze krijgen een nieuw stadion en de club geeft spelers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen."

"Daarnaast speelt Antoine Griezmann bij Atlético. Maar ik heb jullie niet verteld dat ik naar Atlético vertrek. Misschien kom ik over een paar maanden wel met een ander antwoord", aldus Lacazette.