'Rachel Hazes is geen heks'

Martijn Fischer heeft het vrijdagochtend opgenomen voor Rachel Hazes in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. Volgens de 49-jarige acteur is de weduwe van André Hazes 'heel lief'.

"Veel mensen doen alsof ze een enorme heks is, maar dat is gewoon echt niet waar", aldus Martijn, die eerder de rol van André vertolkte in een film en een musical over het leven van de volkszanger.

Fischer vervolgt: "Laatst kwam er al iets over haar naar buiten wat niet waar bleek te zijn: Dat was echt dom gelul ja. Heel gemeen. Ik snap gewoon niet dat als je als bekend persoon niet ook een keer slecht in je vel mag zitten. Laat mensen toch eens met rust!". Daarmee refereert de acteur aan het verhaal van De Telegraaf. De krant beweerde dat Rachel zelfmoord had geprobeerd te plegen. De Telegraaf moest dit later rectificeren en Rachel een schadevergoeding betalen.

Martijn brengt de hits van Hazes vanaf oktober ten gehore tijdens een toer langs Nederlandse clubs. En dit kan alleen met toestemming van Rachel. "Rachel moet het je echt gunnen! Anders mag het gewoon niet." Maar de zanger werkt ook aan eigen materiaal. "Ik ben daar op dit moment op alle vlakken mee bezig, ik beloof het bij deze."

Martijn Fischer: Rachel Hazes is geen heks
Martijn Fischer: Rachel Hazes is geen heks (Foto: BuzzE)