Ronaldo: "Ik vraag alleen maar niet te worden uitgefloten"

Cristiano Ronaldo wordt dit seizoen regelmatig getrakteerd op een fluitconcert van de aanhang van Real Madrid, maar hoopt dat dit verleden tijd is.

De Portugees speelt een minder seizoen dan voorgaande jaren en scoorde tot twee weken geleden moeizaam in de Champions League. Tegen Bayern München wist hij in twee wedstrijden vijf keer het net te vinden, waaronder de hattrick van dinsdag.

Hiermee hielp hij Real Madrid naar de halve finale van de Champions League en hij hoopt dat de supporters hem weer gaan steunen. "Ik vraag alleen maar dat ik niet meer word uitgefloten in het Estadio Santiago Bernabéu. Iedere wedstrijd probeer ik alles te geven. Ook als ik niet scoor, wil ik het team helpen", vertelde hij tegenover Antena 3.

Real Madrid won moeizaam na verlenging van Bayern München. Ronaldo scoorde twee keer vanuit buitenspelpositie, maar de Portugees vindt dat Real Madrid de terechte winnaar is. "We waren zonder twijfel de betere ploeg. Zij speelden ook goed, maar we hadden het voor rust al af moeten maken."

"Het is niet makkelijk om in twee wedstrijden zes keer te scoren tegen Bayern. We wisten dat we er alles aan moesten doen om te winnen, want ze kunnen iedere ploeg pijn doen en in ieder stadion scoren. Ze hebben laten zien dat ze een goed team hebben."