Cocu: "Ik ben zeer te spreken over dit duel"

PSV kende zondag een gemakkelijke middag tegen Willem II. De ploeg won tot tevredenheid van Phillip Cocu met 5-0. De eerste helft verliep moeizaam voor PSV, maar in de tweede helft liep het uit tot 5-0. Cocu zag zijn elftal een goede wedstrijd spelen en was na afloop tevreden met de prestatie van zijn ploeg.

"Ik ben zeer te spreken over deze wedstrijd. Wij hebben vanaf het eerste moment het tempo bepaald en daar bleven we mee doorgaan tot de allerlaatste minuut", vertelde Cocu na afloop van het duel tegenover FOX Sports.

Donderdag verspeelden de Eindhovenaren nog punten tegen FC Twente, maar Cocu is blij dat zijn ploeg er in slaagde zich te herstellen. "Ik vind dat de spelers het echt prima hebben gedaan. Ze hebben het maximale uit de wedstrijd gehaald."

Door de overwinning op Willem II werd het gat met Ajax verkleind tot vier punten. De achterstand op koploper Feyenoord is vijf punten.