Vrouw (29) ontmaagd door kutdokter

Een Siberische is woedend op haar gynaecologe. De 29-jarige Russin is namelijk door de arts in kwestie ontmaagd. Omdat dit absoluut niet door de beugel kan als christelijke vrouw, heeft zij de kutdokter voor de rechter gesleept.

Hoewel de vrouw in kwestie ten tijde van haar onderzoek al 29 lentes telde, had zij zich nooit klaargereden op een kloppende roede. Reden: zij gelooft namelijk in sprookjes, en wilde dan ook haar vliesje pas laten doorboren tijdens de huwelijksnacht. Helaas gooide een routineonderzoekje in Novosibirsk roet in het eten.

De maagd gooide aldaar de beentjes wijd, waarna een nog jonge kutdokterin haar hoofd tussen de dampende dijen stak. "Het was mijn eerste ontmoeting bij de arts, en ik vertelde haar dat ik nog maagd was", aldus de Russin. "Tijdens dit onderzoek voelde ik een hevige pijn en het bloed spoot in het rond. De dokter vertelde me echter dat alles in orde was."

De ontmaagde dame was er niet gerust op en wendde zich tot een privékliniek. Hier werd haar vermoeden bevestigd: haar vliesje bleek aan flarden te zijn gescheurd. De Russische Maria en haar verloofde waren uiteraard woedend, en sleepten de gynaecologe voor de rechter.

Het stel eiste dan ook meer dan 30.000 euro. "Een schijntje, want ze hadden miljoenen kunnen eisen", aldus hun advocate Tatiana Popova. Hier ging de rechter echter niet in mee, en kende de vrouw een schadevergoeding van slechts 750 euro toe. Wel is de kutdokter inmiddels ontslagen.