Erik van Muiswinkel roept op tot aanval op Baudet

Erik van Muiswinkel, de geflipte ex-grappenmaker die mensen voor domme kankerlul uitmaakt, heeft op twitter een oproep gedaan politicus Thiery Baudet aan te vallen. De ooit matig grappige cabaretier en hoofdpiet stelt dat 'we' het front tegen de 'BaudetJugend' (Godwin alert) moeten verbreden.

Van Muiswinkel lijkt sinds enkele jaren in rap tempo te radicaliseren. Begon het met scheldpartijen tegen mensen die geen probleem hebben met Zwarte Piet, begint het nu waarachtig al normaal te worden mensen op deze manier aan te zetten tot haat en geweld tegen een volksvertegenwoordiger.

Baudet is lijsttrekker van de partij Forum voor Democratie. Die partij sleepte bij de verkiezingen twee zetels in de wacht.

Update 10:18 uur
Erik trekt zijn stinkende keutel weer in en zegt op twitter: "Het zegt veel dat de roodwitblauwe oikofiele stormtroepen van Baudet het woord 'aanvallen' onmiddellijk fysiek interpreteren." Maar ja, als 'minder minder' al als haatzaaiend en bedreigend wordt gezien is 'val m aan waar je kan' in combinatie met 'BaudetJugend' (we weten allemaal dat het oké is om nazi's fysiek aan te vallen) geen 'far stretch'. Maar een beetje hypocrisie is Erik - die jarenlang op racistische wijze een beschamende blackface deed voor de ogen van onschuldige kindertjes - niet vreemd natuurlijk.

Overigens staat Van Muiswinkel nog steeds achter de islamofobie uit het allahlied uit 1987.

Baudet: Val 'm aan waar je kan, want geweld van links is oké!
Baudet: Val 'm aan waar je kan, (want geweld van links is oké?)