Handbalster (15) trapt liggende tegenstandster in gezicht

Jonge sporters zijn vaak enthousiast, en willen dan nog wel eens wat ver gaan om te bewijzen dat ze echt goed zijn. Het kan echter ook een tikkeltje te ver gaan. De 15-jarige Russische handbalster Kristina Kotolup lijkt hard op weg om niks minder dan een heuse bitch te worden.

In het Zuid-Russische Volgograd speelde Kotolup met haar team uit Moskou in het nationaal kampioenschap voor speelsters tot 16 jaar tegen de leeftijdsgenotes uit Rostov. Alexandra Pustokhina probeerde namens Rostov op doel te schieten, maar Kotolup haalde haar onderuit en de speelster van Rostov kreeg een strafworp.

Normaal gesproken zou het daarbij blijven, maar niet bij mevrouw Kotolup. Ze loopt kalmpjes richting de op de grond liggende Pustokhina en geeft haar een vreselijk smerige trap, vol op d'r gezicht, tot ontzetting van de toeschouwers. Kotolup loopt kalmpjes naar de bank, waar ze van de scheidsrechter een begrijpelijke rode kaart krijgt.

De Russische handbalbond heeft inmiddels al laten weten dat Kotolup voorlopig een andere manier mag zoeken om haar overtollige energie kwijt te raken, want handballen zit er even niet meer in.

Kotolup's smerige actie (Bron: YouTube)