Vecht als een krijgsheer in Quake Champions

Bethesda laat de nieuwe vechtersbaas 'Scalebearer' in een gameplayvideo van Quake Champions in actie zien. Samen met de onlangs aangekondigde Nyx, is hij slechts één van de vele Champions die een unieke set vaardigheden met zich meedraagt om je eigen skills te verbeteren.

Deze krijgsheer van het plunderende Greiss-ras stal de technologie van talloze werelden om zijn legers sterker te maken. De nederlaag tegen een teruggetrokken ras leidde tot zijn verbanning. Geobsedeerd door wraak, ontdekte hij hun krachtbron: een oud heiligdom met een bruisende bol vloeistof binnenin. Wanneer hij uiteindelijk de bewakers afslachtte, werd hij ingenomen door de vloeistof en verdween hij. Hij werd wakker in de Dreamlands, een bizar, brutaal koninkrijk, getransformeerd door geheimzinnige energie. Nu zoekt hij een weg terug naar de huidige wereld om zijn bevel opnieuw op te kunnen nemen en zijn nieuwe macht uit te oefenen.

Zowel Scalebearer als Nyx zullen deel uitmaken van de komende Quake Champions closed bèta, waar je je momenteel voor kunt aanmelden. De game komt uit op pc.