Tim Hofman: Kuzu laffe hoop stront

BNN-presentator Tim Hofman was deze avond in De Wereld Draait Door snoeihard voor DENK-lijsttrekker Tunahan Kuzu, die eerder vandaag liet weten dat hij niet meedoet aan het NOS-slotdebat, dat vanavond gehouden wordt. Hofman noemde Kuzu een "laffe hoop stront", en laakte de redenen Kuzu gaf om niet mee te doen.

Hofman liet zich sceptisch uit over de verklaring van de DENK-lijsttrekker, die aangaf niet mee te willen doen omdat hij tegen de "xenofobische en homofobische" VNL-voorman Jan Roos zou moeten debatteren. Volgens Hofman durft Kuzu niet mee te doen omdat hij dan zou worden geconfronteerd met de uitlatingen van de Turkse president Erdogan, die eerder vandaag zei "de Nederlanders te kennen van de massamoord in Srebrenica".

Hofman, recent bekend van de internetserie BOOS, deed ook nog een hartgrondige oproep niet te stemmen op DENK, "omdat ze weglopen van het debat in plaats van voor hun principes te staan". Prem Radhakishun liet overigens ook nog van zich horen tijdens de uitzending. Radhakishun had eerder voorspeeld dat de PvdA bij de verkiezingen van morgen 32 zetels zou halen; hij gaf vandaag toe dat hij daarin fout zat, naar eigen zeggen "voor het eerst in zijn leven".

Tim Hofman niet bang zich rot te voelen (Foto: ANP)
Tim Hofman: Kuzu laffe hoop stront (Foto: ANP)