'Mishandelde' zaalbeheerder zorgt voor afgelasting zaalvoetbalwedstrijd

Opmerkelijke beelden uit de Belgische zaalvoetbalcompetitie van afgelopen weekeinde. Proost Lier en Gelko Hasselt zouden daar tegen elkaar spelen, maar een boze zaalwachter zorgde ervoor dat dat niet door kon gaan.

Een kwartiertje voor de wedstrijd kreeg de beheerder, die een net aan het herstellen was, een bal tegen zijn lichaam. Dat is uiteraard de nachtmerrie van elke zaalwachter en dus reageerde de man op de enige logische manier: hij schakelde alle lichten uit zodat er niet gespeeld kon worden.

Niet veel later waren de lichten weer aan en kon de wedstrijd na wat bakkeleien toch gaan beginnen. Dat was echter niet het plan van de zaalwachter, die zijn ernstige mishandeling niet zomaar voorbij wilde laten gaan. Hij marcheerde richting scheidsrechter, riep nog het een en ander en zag de scheids besluiten om de wedstrijd maar helemaal voor gezien te houden.

Fans en spelers konden niet echt lachen om de acties van het, sinds hij geraakt werd door een bal ongetwijfeld ernstig verminkte, slachtoffer. Hij werd uitgefloten, nageroepen en een gefrustreerd ventje dat ook van de partij was duwde hem zelfs naar de grond. Dat de zaalwachter wel degelijk verstand van voetbal heeft liet hij daar ook nog even zien: hij rolde keurig door om het allemaal wat erger te laten lijken, zoals te doen gebruikelijk in de sport.

Het opvallende schouwspel (Bron: YouTube)