Milf deelt trots 'foeilelijke' poes met 53K fans

Jessica Boyle Saldan uit Marlton, in de Amerikaanse staat New Jersey, heeft net als heel veel vrouwen een poes. Geen gewone poes, maar een volgens velen 'foeilelijke' poes. Desondanks heeft Jessica's poes meer dan 53.000 volgers op Instagram.

Saldans poes draagt trots de naam Miss Raspberry Kittay. Een vier jaar oude, Perzische kat die altijd chagrijnig de wereld inkijkt. Ofschoon het beestje zeker niet moeders mooiste is, is deze poes waanzinnig populair. Niet alleen heeft zij tienduizenden fans op Instagram, ook heeft Miss Raspberry haar eigen merchandiselijn.

"Ze ziet er echt chagrijnig uit", vertelt haar 45-jarige bazinnetje aan de Daily Mail. "Sommige mensen zijn zelfs bang vanwege haar vreemde gebit. Anderen noemen haar lelijk of zelfs 'de engste kat op internet'."

"Ze is echter helemaal niet eng", vervolgt Jessica. "Ze is juist lief en het klassieke voorbeeld voor mijn kinderen."

De grijze kat werd drie jaar geleden door een familielid aan de kant van de weg gevonden. Nadat ze door een dierenarts was onderzocht, kwam ze bij de familie Saldan in huis. Inmiddels is Miss Raspberry uitgegroeid tot een ware internetsensatie, met een vaste schare fans.

De opmerkelijke naam van de poes werd overigens bedacht door de dierenarts. Deze vond dat de constant uitstekende tong van de kat op een framboos leek. "Wij korten de naam echter meestal af tot Ras", klinkt het. "Ze komt ook als je haar met deze naam roept."


Een foto van de milf in kwestie (rechts)
 

Just hanging with my pal!🐈

Een bericht gedeeld door Miss_Raspberry_Kittay (@miss_raspberry_kittay) op28 Feb 2017 om 3:23 PST

 

Catching some rays on this beautiful Friday! 🌞

Een bericht gedeeld door Miss_Raspberry_Kittay (@miss_raspberry_kittay) op24 Feb 2017 om 1:02 PST

 

Let's get this weekend started! #friyay

Een bericht gedeeld door Miss_Raspberry_Kittay (@miss_raspberry_kittay) op20 Jan 2017 om 1:45 PST