Thunderdome keert terug naar Utrecht

Alle die hard hardcoreliefhebbers kunnen binnenkort weer lekker hakken en/of stampen in de Utrechtse jaarbeurs. Op 28 oktober keert namelijk hardcorefeest Thunderdome na een afwezigheid van 5 jaar terug. In Utrecht wordt het 25-jarig bestaan ervan gevierd met een ode aan hardcore.

Iedereen kent de kaalgeschoren en strakstaande koppen, Nike Air Max en termen als 'reefteef' of 'gabber ben je niet voor even, maar voor het leven'. Thunderdome groeide in het begin van de jaren negentig uit tot een wereldwijd fenomeen. De afgelopen jaren kreeg het legendarische evenement een ware cultstatus en lopen er meer dan tweeduizend mensen rond met een Thunderdome-tatoeage op hun lichaam. Nu is het iconische feest dus terug om hardcore in al zijn glorie te vieren.

De line-up voor Thunderdome: 25 years of hardcore wordt binnenkort bekendgemaakt. Als je Die Hard-pashouder bent, kan je vanaf 24 februari tickets scoren. De inschrijvingen voor Early Raver starten in april en de reguliere kaartverkoop op 24 juli.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren