Oldschool Runescape viert vierde verjaardag

Old School RuneScape viert haar vierde verjaardag met in-game festiviteiten, extra world servers voor haar groeiende player base, en de aankondiging van het volgende grote eSports-toernooi. Old School RuneScape werd in februari 2013 geïntroduceerd en laat nostalgische spelers Runescape beleven zoals het was in 2007.

Jagex heeft nieuwe world servers ingezet . Met deze nieuwe servers krijgen tienduizenden nieuwe spelers de mogelijkheid zich te voegen bij de honderdduizenden retro-gamers die de MMO nog dagelijks spelen. Bovendien opent vandaag een in-game event dat spelers uitnodigt om hun feestmutsen te voorschijn te halen, lol te trappen met iconische personages als Party Pete en King Roald, en verjaardagscadeaus te krijgen.

Deadman Invitational 5 is het eerste toernooi van 2017 en spelers kunnen zich nu inschrijven. In dit gaming-toernooi vechten spelers een strijd tot de virtuele dood om kans te maken op een prijs van $10.000. De finale van Deadman Invitational 5 zal plaatsvinden in ESL studio 1 in Leicester, VK, op 25 maart.

"Dit jaar is dubbel feest voor Old School RuneScape; de game wordt niet alleen vier jaar, maar het is ook de tiende verjaardag van de ‘snapshot’ server die we hebben gebruikt om Old School tot leven te brengen", zegt Mathew Kemp, producer, Old School RuneScape. "We zouden hier niet zijn zonder alle support van onze groeiende community en we openen graag 12 nieuwe servers om plaats te maken voor iedereen. Old School’s groeiende player base en haar impact in de competitive sector laat zien hoe ver de game de afgelopen tien jaar is gekomen. Maar hoe ver dat ook is, Old School zal altijd als in 2007 blijven voor ons."

Oldschool Runescape