Impact Winter laat het sneeuwen in april

Bandai Namco en Mojo Bones laten weten dat Impact Winter vanaf 12 april digitaal verkrijgbaar is voor pc. De uitgever maakt bovendien bekend dat hun post-apocalyptische survival-avontuur later dit jaar digitaal verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One.

Een astroïde is ingeslagen op aarde, en de wereld zoals we die ooit kenden is nu niets meer dan een met sneeuw bedekte vlakte. Bijna alles en iedereen is vergaan in de genadeloze vrieskou. Maar jij niet. En je hebt een radioboodschap ontvangen die jou de wil geeft om de volgende 30 dagen te overleven. In Impact Winter dwaal jij als Jacob Solomon door een bevroren wildernis, tot je een ingesneeuwde kerk vindt die onderdak biedt aan vier andere overlevenden en hun robot, AKO-LIGHT. Jullie zullen jullie expertises moeten bundelen, en als een team moeten jagen en verzamelen om te overleven. Onder extreme weersomstandigheden en met een zinkend moraal kun je niet anders dan je concentreren op het verlagen van de Rescue Timer...

Spelers die de digitale PC-versie nu pre-orderen, ontvangen de officiële soundtrack, exclusief voor deze game gecomponeerd door Mitch Murder.