Marvels laatste Defender arriveert in trailer voor Iron Fist

Ouders overleden, lang getraind in een ver buitenland, en in je thuisstad, waar je van plan bent de misdaad te gaan bestrijden, staat er een bedrijf met jouw naam erop. Wie ben je? Batman? Fout! Je bent Danny Rand, oftewel de Iron Fist.

Wat dat precies betekent is Claire Temple (Rosario Dawson, opnieuw te zien na verschijningen in Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage) ook niet helemaal duidelijk, maar de nieuwe trailer voor Iron Fist toont ieder geval actie, een bovennatuurlijk tintje en bekende gezichten.

Miljardair Danny Rand (Finn Jones, Game of Thrones) duikt na jaren vermist te zijn geweest weer op in New York om zijn geboorterecht en familiebedrijf op te eisen. Als er een oude vijand opduikt moet Danny, een levend wapen met perfecte beheersing van kung-fu en het vermogen om de immense kracht van de Iron Fist op te roepen, vechten tegen de criminele krachten in zijn stad.

Iron Fist is de laatste serie uit het oorspronkelijke Netflix/Marvel-viertal (dat sindsdien is uitgebreid met een serie over de Punisher, die later zal verschijnen) dat de opmaat vormde naar de miniserie The Defenders, die later dit jaar te zien zal zijn. De dertien afleveringen van het eerste seizoen verschijnen op St. Patrick's Day op Netflix.