Knallende trailer voor Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Het is alweer een behoorlijke tijd geleden dat we de kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) voor het laatst op het witte doek konden aanschouwen. De meest succesvolle piraat aller tijden keert echter de komende zomer weer terug in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Als voorproefje voor deze toekomstige blockbuster heeft Disney gisteren een nieuwe trailer vrijgegeven.

In het vijfde deel van de uiterst succesvolle filmreeks heeft Sparrow een nieuw doel voor ogen: het bemachtigen van de drietand van Poseidon. Laat dat nou net hetgene zijn wat ook zijn aartsrivaal Captain Salazar (Javier Bardem) wil gaan doen. Wat volgt is wederom een woest knallende strijd op leven en dood.

In de film van Joachim Rønning en Espen Sandberg zien we weer de nodige bekende gezichten van weleer zoals Kevin R. McNally, Golshifteh Farahani, David Wenham, Stephen Graham en Geoffrey Rush. Meest verrassend zijn toch wel de terugkeer van Orlando Bloom als Will Turner en de cameo van niemand minder dan ex-Beatle Paul McCartney.

Ook verscheen er gisteren op de Facebook-pagina van de film een poster voor deze spetterende piratenfilm. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales draait vanaf 24 mei in de Nederlandse bioscopen.


Ho ho ho and a bottle of rum!