Eerste teaser voor tweede seizoen Stranger Things

De afgelopen nacht gaf Netflix tijdens de Super Bowl een eerste blik op het komende tweede seizoen van de serie Stranger Things. In de teaser voor de spannende serie van Matt en Ross Duffer, die ook zeker populair is onder de lezers van FOK!, zien we hoe een commercial voor Eleven's favoriete snack Eggo wafels al snel transformeert in een collage van duistere tekeningen, mini-Ghostbusters en allerlei gebeurtenissen die de wereld van de jonge helden op de kop zal zetten.

In het tweede seizoen van Stranger Things zullen oude bekenden als Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin terugkeren en kunnen we ook kennismaken met de nieuwe castleden Sean Austin en Paul Reisner. In een interview met Entertainment Weekly lichtte Matt Duffler, die samen met zijn broer Ross de serie bedacht, alvast een tip van de sluier over seizoen 2 van Stranger Things op: "In het eerste seizoen was alleen Will in gevaar. In het tweede seizoen loopt de hele stad gevaar."

Liefhebbers van Stranger Things zullen nog wel wat geduld moeten hebben. Het tweede seizoen kent namelijk zijn première pas op 31 oktober van dit jaar.