Ook Verstappentribune op Spa-Francorchamps

Niet alleen de Red Bull Ring in Oostenrijk, maar ook het circuit van Spa-Francorchamps krijgt dit jaar een speciale Max Verstappentribune in het weekeinde dat de Formule 1 er neerstrijkt. De nieuwe tribune komt aan de buitenkant van Pouhon te staan en alleen 'officiële' fans van de Nederlander kunnen er kaartjes voor kopen.

Vorig jaar zaten er duizend man op de Verstappentribune op de Red Bull Ring tijdens de Grand Prix van Oostenrijk, waar de Nederlander met het nodige geluk als tweede eindigde. Het management van Verstappen en sportreisbureau Sport Stadion zijn nu een samenwerking aangegaan om ook tijdens de Grand Prix van België een dergelijke tribune neer te laten zetten. 

"In Oostenrijk heeft Sport Stadion bewezen dat men fans iets speciaals kan bieden en bij elkaar kan brengen om samen een Formule 1-race te beleven. Dat was super! Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking", liet Verstappen weten. Afgelopen jaar was het circuit in de Belgische Ardennen al compleet afgeladen met vooral vele duizenden fans van Verstappen. De Red Bull-coureur begon de race als tweede, maar vergooide zijn kansen in de eerste bocht al door een overenthousiaste actie.